google webmaster ile marka seçimi yapmıştım ve itemprop kodu ile speedyreklamı marka ismi olarak belirlemiştim ancak sonradan sildim ve yeni title ekleyip (kelimeyi değiştirip) tekrar indexlemesi için googleye gönderdim ancak halen speedyreklam: yazıyor googlede ve ingilizcesinide kurdum onda itemprop olsada bu problemi yaşamıyorum ancak türkçesinde itemprop olmadığı halde böyle bir problem yaşıyorum sebebi nedir?
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ÇÖZÜM
arkadaşlar itemprop kodunu sildikten sonra düzeliyormuş benim gibi bu konuda bilgisi olmayanları bilgilendiyeyim item prop kodunu sildikten sonra bekleyin zamanla düzeliyor bir güncellenince komple sayfa güncelleniyor sanıyordum lakin öyle değil parça parça düzeltiyormuş 5 dakika önce problemim kendiliğinden düzeldi tek yaptığım item prop kodunu sildikten sonra google gibi getir yapıp beklemek oldu