bir diğer husus ise burası wmaracı yada ***** forumu değil burda adwords reklamı verek yüzlerce eticaret sitesi sahibi de var. Sizin yaptığınız burda bu işten ekmek yiyenlerin hakkına girip parlarını gasp etmekten başka birşey değil. Böyle bir konu açarken çekinmediniz mi? İllegal kazançdan bahsediyorsunuz
kbakmayın hocam birde düzeltme yapacağım program oyun vesaire indirme sitelerinde adsense yasak değil. Telif hakkı içeren materyallere yasak. Burda kastım şudur apkpure.com , apkmirror.com vb. ücretsiz uygulamaları yayınlamak ve ücretsiz materyali dağıtma konusunda sıkıntı olmuyor.
hocam güzel diyorsunuz da benim 100 tb arşiv yapmaya çalışıyorum hedefim bu reklam tıklama konusunda sadece soru bilgi edinme amaçlı hemen yapacagımdan da degil kaldı ki google de o kadar salak değildir yani arkadasımın söylemiş oldugu gibi tıklamaları analiz eder ve durumu anlayınca ödeme yapmaz madem oyle siteme hit çeker normal düzeyde reklam yayınlaması yapabilirim şimdi bu şekilde download sitelerine yasak değil mi yani sunu söyleyeyim mesele bir programın cracklı versiyonu ihlal olur ve google bunu reddeder değil mi adsense ilk defa başlayacım bilmiyorum