BiELOF adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle siteniz yeni.
Sizin kendi yazdığınız % 1.000.000 özgün olsa biel site ziyaretçiniz günlük 50-100 kişi.
Sizden bu içeriği "ç"alan kişnin sitesi 3 yıllık günlük ziyaretçisi 1500-2000 kişi olduğunu düşünelim.
En basit mantıkla; Google reklam ile para kazanan bir şirket olduğuna göre hangi siteyi tercih eder?
Bakınız ulusal haber siteleri. Hangi birisi Adsense ihlali yapmasına rağmen ADSENSE BAN yemiştir.
Eğer sitenize güveniyor ve arama motorlarının istediği şekilde yayımlıyorsanız Belki 1 ay en fazla 3 ay içerisinde ilgili konuda üst sıraya oturmanız mümkünüdür. (Bunda bile bir çok faktör var.)
Google bot o yazıyı sizde ilk yayımlandığını Search Console işlemleri ile doğrulamanız ve site haritaları ile ilk sizde yayımlandığını bilir.
Sizin Google bigi getir veya farklı şekillerde index alma çabaları yerine olayı biraz doğal akışına bırakınız.
Çocuk bile 9 ayda oluyor.
Yürümeyi, koşmayı bırakın, Emeklemeyi bile doğumundan 1 hafta sonra mı öğreniyor?
hocam sen yazdıklarımı okumuyosun galiba ben bi anahtar kelimeye yükleniyorum diye bişey demedimki sadece ben içeriğimi google gibi getir yapmazsam adam içeriğimi kopyalayıp benden önce çıkıyor dedim bu 1-2 içerik değil günlük 5-10 içerik eğer ben google gibi getir yaparsam adam genede kopyalıyor ama benim altımda çıkıyor sen google sonradan yazılan içeriği anlamayacak kadar aptal değil diyosun ama bende bunu şuan yaşadığımı söylüyorum