Öncelikle yorumlarınız için saolun arkadaşlar fakat şöyle bir şey var 100 TL bu piyasaya düşük bir başlangıç gibi görünebilir fakat. unutmamak lazım ki damlaya damlaya göl olur düşükten devamlı 100 tl her gün alınca ayda 3 bin tl yapar 6 ay boyunca yatırıp yapılsa 18 bin tl yapar peki 18 bin tl yi devamlı tutup devamlıda üstünü düşükken koymaya devam edersek ne olur ? gittikce yatırım büyür bitcoin düşüş yaşıyacaktır fakat bitmeyecektir fakat bitcoin'den herkes bi anda elini çektiğinde ne olacak bitcoin yükselecek daha sonrasında sizin orda paranız var onu bi anda çekseniz ne olur ? lütfen bazı işlere insanlar sermaye olmadan girmişler ve şirketler kurmuşlar 100 TL günlük bir aşamada büyük bir para aylığa vurduğunuzda asgeri ücretten fazla. küçümsememek lazım ben sadece bilgi edinmek istedim çünkü mining de yapabilirim fakat bu benim için yararlı olmaz. yorumlarınız için teşekkür eder. iyi forumlar dilerim.
Sizin planladiginiz gibi bende aynen 4 ay once ilk bitcoini 18000 dolardan aldim oncelikle 3000 dolarla basladim bir haftada dusmeye basladi 1000 dolari gitti ve sattim tekrardan 1000 dolar daha hesaba yukledim dedim 3000 dolarla bu zarari tekrar cikartirim dedim tekrar 14000 dolarda alis yaptim biraz yukseldi sonra tekrar 6000 dolara kadar dustu ve su anda dusup cikiyor ne oldugu belli degil elimde 1000 dolar para kaldi su gunlerdede hicbirsey satinalmiyorum hesapta dolar olarak duruyor aldikca zarar ne olcagi belli degil biraz bekleyip oyle alacagim bu ise girdimi yaptigin plan asla olmaz.