Type adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Daha önce 200 küsür geri ödeme aldım.

Bilgisayarınızda, tabletinizde veya telefonunuzda bir web tarayıcısı (Chrome veya Safari gibi) açın.
https://play.google.com/store/account adresini kopyalayıp web tarayıcısının adres çubuğuna yapıştırın.

1-Adresi Google Play Store uygulamasında değil, web tarayıcısında yapıştırdığınızdan emin olun. Google Play uygulamasında geri ödeme isteğinde bulunamazsınız.

2-Aşağı kaydırarak "Sipariş Geçmişi"ne gidin ve iade etmek istediğiniz siparişi bulun.
Siparişin sağında Diğer Diğer simgesini seçin.
Not: Cep telefonları ve tabletlerde Diğer Diğer simgesini bulmak için hızlıca sağa kaydırmanız gerekebilir.

3-Sorun bildir'i seçin ve durumunuzu açıklayan seçeneği işaretleyin.
Formu doldurun ve geri ödeme istediğinizi belirtin.
"Endişelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz" mesajını görürsünüz. Sonra, geri ödeme ile ilgili kararın belirtildiği bir e-posta alırsınız. Bu e-posta genellikle 15 dakika içinde gönderilir, ancak bu süre iki iş gününü de bulabilir.
Bu şekilde her bir işlem için formu doldurup gönderdim. Bakalım ne olacak Çok teşekkür ederim.

Alıntı
Merhaba,

Süper Angela (Konuşan Tom Altın Peşinde) için ₺107,99 tutarındaki geri ödeme, satın alma işlemini yaparken kullandığınız ödeme yönteminize gönderildi. Satın aldığınız ürüne erişiminizi kaybedebileceğinizi lütfen unutmayın.

Ödeme yönteminizden ödeme alınmışsa size geri ödeme yapılır. Geri ödemenin hesabınızda ne kadar sürede görüneceği ödeme yönteminize bağlıdır. Kullandığınız ödeme yöntemini ve geri ödeme durumunu Google payments profilinizde görebilirsiniz. Ödeme yönteminizden henüz ödeme alınmamışsa bu sipariş için sizden ödeme alınmayacaktır.

Bir uygulama veya uygulama içi ürün satın alma işlemleri için bazen geri ödeme yapıyor olsak da, gelecekte destek için doğrudan geliştiriciyle iletişim kurmanızı öneririz. Geliştiricinin iletişim bilgilerini, Play Store'daki uygulama sayfasında "Geliştirici" bölümünün altında veya siparişinizin satın alma makbuzunda bulabilirsiniz.
Oldukça hızlı cevap gelmiş Banka hesabımda henüz bir giriş yok. Sanırım mesai saatleri içerisinde geçecek. Bakalım. @Type; tekrar teşekkürler. Ümidi kesmiştim açıkçası