TCK madde 245
(1) Başkasına ait bir banka veya kredi kartını, her ne suretle olursa olsun ele geçiren veya elinde bulunduran kimse, kart sahibinin veya kartın kendisine verilmesi gereken kişinin rızası olmaksızın bunu kullanarak veya kullandırtarak kendisine veya başkasına yarar sağlarsa, üç yıldan altı yıla kadar hapis ve beşbin güne kadar adlî para cezası ile cezalandırılır.
Hocam acilen şikayetini geri al. akraban olan kişi yaptığının farkında değil. ilerde telafisi güç cezalara maruz kalabilir. kartındaki para bir şekilde halledilir. ama kuzenin aldığı ceza bir ömür adli sicil kaydında karşısına çıkar. (belki de sen çekim yapmışsındır, belki hatırlamıyorsundur, olayın vehameti ile şikayetçi olmuşsundur )
Hocam çocuk kendi bile itiraf etti en son bu akşam ben neden 5 bin lira oyuna çekim yapayım ve bunu nasıl hatırlamayım aklı başında insanım yav

Ayrıca ben şikayetçi olmadım sadece bankaya itiraz formu gönderdim bankaya defalarda sordum biz işlem yapmıyoruz senin suç duyurusunda bulunman gerekiyor denildi