Arkadaşlar, tarafınıza yapılmış sözde ihtarnameleri bana iletebilirmisiniz. Ben devlet kurumlarına yazılım geliştiriyorum, hukuk departmanının çok ilgisini çekti ama bizim sistemlerden birine yapılmış bir sözde ihtarname olmadığı için işlem başlatamıyoruz. Avukat arkadaşlarla görüştüm, derhal nitelikli dol-an-dırı-cılık (forum engellediği için - koydum. bu kelime hakaret değil, hukukta bu tanımın yeri var) suçunu işlediği gerekçesi ile işlem başlatılabiliyormuş. Elinde ki bir geçici tescil belgesiymiş. Tarafınıza yapılmış sözde ihtarların ekran görüntülerini gönderin lütfen bakanlıkta ki arkadaşlar incelemek istiyor.

Bakanlıkta ki avukat arkadaşlar, arkadaşlarına söyle, canlarını sıkmasınlar biz şikayet için gerekli dilekçeleri hazırlar nereye ne şekilde başvuruda bulunacaklarını anlatır gerekirse davaları takip de ederiz dediler. Zaten bir emsal karar alınınca, diğer davaların sonuçlanması çok daha kısa sürüyormuş. En basitinden 3 ay ceza alsa, 100 kişi emsal kararı gerekçe gösterip şikayet etse total 25 yıl yer en az 16-17 sene yatarı var diyorlar.

Özel mesaj atın watsapp vericem, buradan veremiyorum okuyorsa arayacak falan onunla ayrıca uğraşmak istemiyorum.