Zorluer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle çok teşekkür ederim hocam yorumunuz için. MSI Asus vs olacak diye marka takıntım yok. Dediğiniz gibi monster özellliklerinde bir bilgisayar diğer firmalarla kıyasla çok daha uygun geliyor. İlk başta bende Monster düşündüm fakat sonra yorumlara baktıkca biraz soğuttular açıkçası. Siz kullanıcısı olarak bir problem yaşamadıysanız size güvenip Monster tercihime geri dönebilirim. Eyvallah hocam.
Hocam şahsen servisi Kadıköyde yer alıyor ve bizzat kendim götürüyorum gün içerisinde müsait olduğumda 3 ayda bir temizlik için. Açıkcası her bilgisayarın içerisindeki parçalar belli sonuçta. Laptobu alıp duvara vurmadığın sürece bozulması pek mümkün değil. Yani kendiliğinden oluşan donanımsal sorunlar 2 yıl garantisi mevcut standart olarak zaten. Hatta yeni cihazımda şarj aletiyle ilgili bir sorunum vardı, bizzat yine götürdüm servise dedim böyle böyle test edelim 2-3 saat sonra dönüp alabilirsiniz dediler. Benim acelem olduğunu, 2-3 saat sonra dönemeyeceğimi belirttim arkadaşlar sağolsun bizzat direk içerden birisini daha çağırdı ve depoya gitmesini söyleyip 0 şarj aleti verdiler test dahi etmeden benim sözüme güvenerek. Onun dışında temizlik, macun değişiminde fatura bile sormuyorlar monster amblemini görünce laptopda kim almış, ne zaman almış garantisi var mı ilgilenmiyorlar alıyor 1-2 saat içerisinde tekrar gelin diyorlar tertemiz oluyor laptop ısınma yaşamadım henüz yıllardır canavar gibi yani. Eğer İstanbul'da yaşıyorsanız bu farkı görürsünüz zaten servise bizzat gittiğinizde. Farklı yerlerdeysenizde kargoyla gönderir halledersiniz yine aynı şekilde.