Bankaya bir şey demeyin iade ederlerse etsinler, akrabanızdan alacağınız parayı da bir hayır işi yaparsınız.
Bende öyle düşünüyorum ve ailesininde kesın vereceğinden emin olmadıgım için dilekçeyi de iptal etmek istemiyorum. Ama tutup suç duyurusu vs bulunmaz sanırım banka zaten bankayı aradıgımda suç duyurusunda sizin bulunmanız gerekiyor dedi.
Şimdi anladığım kadarıyla sen keşfettin bu kazığı atanın akraban olduğunu. şöyle düşün sen bulmasan adam gelip sana söyler miydi? Ha geldi abi ben bir hata ettim cahillik ettim dedi orada haklısın affedebilirsin ama adamın kılı kıpırdamamış ki.. haksızsam haksızsız de
evet aslında kendi de yardımcı oldu bana. Gelip abi senin hesaptan bana rp atmıştık ya işte sonra ben maili kontrol ettim birileri hesabıma girip senin kartından işlem yapmış sanırım dedi maili verdi baktım mailinde riottan gelen alım mesajları var. Valla yemin ederim haberım yok 4 kere şifre değiştirdim sürekli hesabıma giriyolar dedi. Lool hesabını ver bakacam dedim şifre yanlıs diyo iki gündür giremiyorum dedi. Ben iyice şüphelendim sonra lol hesabının şifresini bi şekilde ögrenip girdim. Kredi kartımdan alınan ücretler ile onun hesabından rp çekim miktarları aynı tarih ve miktarlarda. Çok kıvırdı ama herşeyin kanıtı vardı. Kendi de kullanmamış oyunda ne kadar arkadaşı çevresi eşi dostu varsa oyundan herkese kostüm hediye göndermiş benim kartımla sanırım ortam yapayım popüler olayım merakı yüzünden 10 dk önce tanıştıgı kişiye 20 30tl değerlerinde kostümler göndermiş ve bunu sürekli olarak yapmış. o gönderdikleri kişilere ulaştım, sordunuz mu neden sürekli size böyle bedavaya rp gönderiyodu dedim, Sorduk ben zenginim siz orasına karışmayın falan dedi dediler. Sonra sıkıştırdım annesi babası da vardı hala inkar etti sanırım babasından korktugundan, Arkadaşımla para biriktirip öyle aldık hediyeleri dedi, Ancak 5 6 bin tl değerinde hediyeyi hangi arkadaş alır ki hesabı da kontrol ettik benim kartlar dışında hesaba 2 3 kere RP atılmış o arkadaşım dediği kişiden oda sadece 100 200TL değerinde küçük miktarlar.