Merhaba hocam, oyun bilgisayarı olarak laptop arıyorsanız kesinlikle bakmanız gereken marka Monster. Diğerlerine bakmanıza bile gerek yok tavsiyemdir.
https://www.monsternotebook.com.tr
Artıları ne derseniz; Fiyat olarak en uygunu kesinlikle. Servis imkanı ülkemizde en uygunu kesinlikle açık ara müşteri memnuniyeti en yüksek firma. Ömür boyu servise macundur, iç dış temizlik için göndermek ücretsiz diğer firmalarda garanti bittiği takdirde yollarsınız bi 100-200 TL macun yenilemeydi, temizlikti geçirirler. Zaten oyuncuların ülkemizde tek baktığı firma durumunda böyle zenginim, marka takındım var MSI olmazsa ASUS olmazsa şeklim kayar, bana yakışmaz modunda değilseniz ki bence Monster hem isim olarak hem hava olarak daha iyi durumda ama işte bi marka takıntısı var bazı kişilerde bilmiyorum. 4 yıl önce almıştım, bu yıl 4 yıl önceki aldığım sistem Pubg de biraz kasıyor diye Photoshopla içli dışlı birisine 2000+ ya sattım 2. el olarak 3500 e aldığım laptobu 4 yıl sonra 2000'e sattım ve halen 0 sıkıntısı vardı bu arada. Yeni kendim 5000'e beni bi 4 yıl daha en az götürecek cihaz aldım.