ÖZTÜRK Editörlük
İŞ ALIMI KAPALI
  • Arama Motorları için Özgünlük kontrolü,
  • Gün içinde telefon, mesaj, mail yoluyla iletişime geçme şansı,
  • Memnuniyet garantisi,
  • Memnun kalınmadığı takdirde çalışma durdurma ve iade şansı,
  • Alternatif ödeme yöntemleri,
  • İş Bankası, Enpara, Finansbank, Ziraat Bankası, Garanti Bankası, Vakıfbank ile Havale/EFT Ödeme Şansı.
  • Komisyon farkıyla Kredi Kartıyla Ödeme Şansı. (Siparişe Özel)
NOT: 1* GEREKTİĞİ KADAR -> Kelime sayıları yazılar için gerektiği kadar girilecektir. Alt veya üst limit yer almıyor dediğim için gidip 50-100 kelime yazılar girmeyeceğimi belirtmek isterim içiniz rahat olsun. Verdiğiniz paranın hakkını sonuna kadar alacaksınız sadece, 200-300 kelime gibi bir ayrıntı belirtmiyorum. Neden derseniz, bir konu gelir 500-600 olması gerekir bir konu gelir 150 olması gerekir. Ben 150 kelimelik bir içeriği lafı döndürüp döndürüp 400 yazmamın bir manası olmaz, bu yazıyı ne siz ne ben ne sitenize giren başka bir ziyaretçi okuyacaktır. Editörlüğün gerektirdiği şey, içeriğe göre doğru yazıyı hazırlamaktır. Bu konuda çok soru geliyor, eğer siteniz örneğin yazıların hepsi 100 kelime olacak şekilde bir kategoriye sahip (evet var böyle siteler şuanda 2 tanesine editörlük yapıyorum, kişiye özel paket oluşturuyorum görüşme sonucunda) bu paketler size uygun değilse çekinmeden ayrıntıları iletebilirsiniz. Her iki tarafı memnun edecek bir paket oluşturabiliriz.
NOT: 2* KREDİ KARTI -> Arkadaşlar, kredi kartı ödemesi gerçekleştirmeniz için çalıştığım aracı yer benden komisyon kesiyor ödemelerde. Ben bu komisyonu yalnızca PROFESYONEL pakette kendimden kesiyorum. Eğer ben UYGUN veya POPÜLER almak istiyorum ama Kredi Kartıyla ödemem lazım başka şansım yok, özel olarak bağlantı oluşturabilirim fakat belirtmek isterim fiyat farklılık gösterecektir. %10 + 0,50 TL komisyon alarak kartla ödeme sağlayabilirim.
Uygun Kalan Stok : 0
Popüler Kalan Stok : 0
Profesyonel Kalan Stok : 0