Tekrar Merhabalar
Söz konusu müşterimiz buraya konu açtığında ve mesajında rezillik vb mesaj başlıklarıyla üzüldüğümüzü belirtmiştim çünkü sonuç itibariyle kendisi ile kötü bir şekilde ayrılmadık r10a mesaj yazacağım vs demişti bende en doğal hakkınız bunu paylaşabilirsiniz demiştim. Fakat daha sonra söz konuşu kişinin r10 dışında tüm platformlara da mesajlar yazdığını ve bu mesajların tamamen karalama politikası içerisinde olduğunu gördüm. Vermemiş olduğumuz bir hizmetle alakalı olarak asla sorumlu tutulamayız üstelik bunu karalama kampanyasına çevrilmesine asla müsahama gösteremeyiz. ürün tanıtım sayfasında (Bknz. https://www.uzmantescil.com.tr/linux-hosting ) haftalık yedekleme hizmeti olduğu ve bunu opsiyonel olduğu ekstra ücrete tabi olduğu açık bir şekilde belirtilmektedir. Eğer bu hizmette paket içeriside olsaydı doğal olarak farklı bir fiyatla devam edilirdi.
Ayrıca uzmantescil.com.tr olan resmi sayfamızdaki hizmet sözleşmemizde ( Bknz. https://www.uzmantescil.com.tr/hizmet-sozlesmesi )belirtmiş olduğumuz aşağıdaki maddede (madde yazı sonunda belirtilecektir. ) yedekleme hizmeti ile alakalı durum açıkça belirtilmektedir.

Konu kapsamında anlaşmalı olduğumuz hukuk bürosuna bilgi verilmiş olup yasal süreç başlatılmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Uzman Tescil Bilişim Yazılım Telekom San. ve Tic. Ltd. Şti.

*İlgili Sözleşme Maddesi;
3.9: Uzman Tescil, sağladığı hizmet içerisinde bulunan müşteri verilerinin hatalı kullanımlarından, veri içeriklerinden, e-mail ile kullanılan tüm verilerden doğabilecek hiç bir maddi veya manevi zararlardan sorumlu tutulamaz. Bu verilerin yedekleme ve saklama yükümlükleri müşteriye aittir. Uzman Tescil müşterinin tüm verilerini düzenli bir biçimde yedekleme ve bakım işlemine tabi tutacaktır. Buna rağmen Uzman Tescil hizmetlerinde meydana gelebilecek kesinti veya veri kaybından dolayı oluşabilecek hatalardan, zarardan ve ziyandan Uzman Tescil sorumlu değildir. Verilerin yedeklenmesi sözleşme metninde aksi belirtilmediği sürece müşterinin sorumluluğundadır.