esezcan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sen 20 gün beklemekte özgürsün hocam. Ben 20 gün bekleyecek kadar vaktim yok. 4000 tl bilgisayara para verip 20 gün bekletilmek gibi bir firmanın lüksü yok bence.

Hocam 11 sene oldu, çok şey değişti, bir bilgisayara bir araba para verip 20 gün beklemek zorunda değilim beklemeye meraklı olan arkadaşlar çok var bilgisayarı oyun oynamak için kullanıyor olabilir.
Hocam saygı duyarım.Beklemek istemeyebilirsiniz.Ama hiç bir şey yapamazsınız.Ha naparsınız markayı kötülersiniz şikayet edersiniz vs. ama elinize hiç bir şey geçmez.
Sizin şu an yaptığınız devletin koyduğu yasayı tanımam demek.Demekle de kalırsınız.

3- Malın garanti süresi içinde arızalanması durumunda, tamirde geçen süre garanti süresine eklenir. Malın tamir süresi en fazla 20 iş günüdür.
Bu arada şunu da ekleyeyim bilgi olsun.20 iş gününü aşarsa şayet firma size gel yenisini vericem ya da cihazı iade alayım demez.O firmanın insiyatifine kalmıştır.20 iş gününü geçerse Tüketici Mahkemesi'ne bildirirsiniz kararı onlar verir ve firma uygular.

Bu arada bende bir servis görevlisiyim.Garantili cihazlara bakıyorum.Bende isterim müşterinin cihazını aynı gün teslim edeyim ne benim başım ağrısın ne müşteri cihaz beklesin ama o işler öyle olmuyor.