Sadece Enpara kullanıyorum Hem banka kartımdan hem kredi kartımdan çekilmiş. En yüksek 100tl en düşük 18tl olmak üzere bir çok çekim mevcut. Bankayı aradım itiraz formu gönderdiler maille onu doldurup maille dönüş yaptım. Sonra Finansbankasına gittim onlarda Fax çekilmesini söyşediler oradan da fax çektirdim itiraz formunu. Sonra Riota da bu itiraz formu ve gerekli bilgilerle Ticket attım. Daha ne yapabilirim bilmiyorum

Kredi kartını iptal ettirdim yenisi gelmeden İNTERNET ALIŞVERİŞİNE KAPATTIRDIM, ENCARD içinde aylık internet alışveriş limitini 1TL yaptım. Bu durumda inşallah başka bir şey gelmez başıma
hocam bilen adamlarda sallamış bilmeyen adamda sallamış bilen adamlar bir kaç noktayı iyi demiş şu yönde hataları var
" 3 hafta 21 gün felan" bu süre yanlıştır.
Bankadan Visa / Master logolu olduğu için 120 gün içinde itraz etme durumunuz var bu işlemler 120 güne kadar sürebiliyor. Mesala Garantide 1 ayda verdiği oluyor 4 defa geri çekme olayım oldu bu sizin durum gibi 3ü 120 gün sonunda aldım 1 ni diğer ayın estresi gelmeden önce aldım estre çıktı borçsuz şekilde.Finans Bankasındada 45 gün araştırma ve sonuçlandırma yapıyorlar ama bu süre net değil kesinlikle alırsınız ben bu ödemeyi yapmadım derseniz. Neden mi Sizin adınıza fatura kesilip kanıtlanması gerekiyor sizin teslim aldığınıza dair bu durum olmadığı için sizin aleyinize sonuçlanıyor tek yapmanız gereken beklemek bütün sorun bu sabır zaten paranızı geri alacaksınız ama o süre adamı bitiyor finans bankası 120 gün bekletmiyor ben 2 defada orada yaptım genelde 45 gün içinde hallediyorlar. Korkmanıza gerek yok pc nize format atın Kaspersky yükleyin virüs tarasını yapın formattan önce sonra alışveriş yaptığınız siteleri tek tek bakın estreden 3d siz olması sitenin güvenilmez olduğu anlamına gelmiyor sadece dolandırıcıların sitesine benziyor mu iyi bir bakın
8 9 defa rahat bu itiraz yöntemiyle paramı aldım hep

tecrübe sabit