Steam de oyunlar key - gift - wallet- ve hesap olarak temin edilir.

1) Key olarak pek alan olmaz çünkü oyun modları anlaştıkları oyun firmalarına keylerde indirim yapmazlar. ÖRNEK: steam cs kendi modu ama key satışlarında hiç indirim yapmıyor, buna keza oyun siteleride ellerinde eskiden kalma keyleri %2 gibi bir indirimle satar.

2) Gift bu alış şekli %95 kitlenin tercihidir.
Neden? İndirim oranlıları çok yüksektir.

3) Wallet bunun karşılıgı cüzdan yani para demektir steamde.
İndirim oranları yüksektir fakat pek tercih edilmez nedeni ise genelde illegalite döner.
Örnek: Rus ve ingiliz forumnlarında steam e-pinleri çok ucuza bulabilirsin.
Sanırım neden demezsin? görünen köy klavuz istemez.

4) Hesap sakın satmayın sattırmayın alayı çalıp satıyor, bu kul hakkına girer ve sonu cezaevidir.

Gelelim işin can alıcı tarafına, Valle çok usta modlardan oluşan bir kodroya sahip.
Yine örnek vermemiz gerekirse guard a eklenen günceleme sanırım durumu anlamışsınızdır.
Size geldim ve oyun aldım, siz bana bu oyun gift - key vs vs vs olarak yolladınız buraya kadar normal teşekkür ettim.
Ama siz bu key gift veya da walleti vs vs vs illegalite şekilde aldınız ve başkalarına sattınız (yolladınız)
Peki ne olacak ki? steam guard hem sizin hemde müşterinizin hesabını artık direk kapatıyor, hangi ülkede olursanız olun, resmi bir başvuru varsa tüm bilgilerinizi o merci ile paylaşılıyor.

Bir ara bana pm atmıştınız, sanırım oyun sektörünü düşünüyorsunuz.
Size bir yol göstereyim, dostlarımın 3 firmasını tavsiye edicem, gidin onlara alt bayisi olun %10 gibi bir kazancınız olur.
Bunları dışında aklınızdan neler geciyor bilmiyorum ama hava cıva derim.

1) ByNoGame.com
2) Oyunfor.Com
3) mtcgame.com
Git bu adamlardan alt bayilik al ve bunların dışında sakın farklı kişilere gitme kimin ne halt oldugu belli, başın belaya girer.