Herkese merhaba,
Geçenlerde buradan bir arakadaştan bi instagram hesabı aldım. Bu işleri pek anlamadığım için alırken sadece şifreyi ve mail adresini değiştirdim. Herşeyi kendime göre ayarladım ancak aradan bir müddet sonra aşağıdaki gibi bir doğrulama talebi geldi. Benim girdiğim bilgilerle alakası olmayan iletişim bilgileriydi. Aldığım kişiye sorduğumda hesabın ilk sahibinin bilgileri olduğu çıktı. İlk sahibine ulaşıp onay mesajını aldık ve hesabı doğruladık. Ancak aradan 2-3 hafta geçtikten sonra durduk yere tekrar ''Bu Hesabın Sahibi Olduğunu Onaylamamıza Yardımcı Ol'' kısmı çıktı. Benim sormak istediğim bunu değiştirebiliyomuyuz yoksa sürekli arada bi böyle doğrulama kodu isteyecek mi benden? Bilgisi olanlar cevaplayabilirse sevinirim.
Bu ekranı görmenizin nedeni mail adresini değiştirdiginizde degismeden önceki maile bilgilendirme gitmesi mail adrediniz
xxx@xxx.xxx olarak değiştirildi bunu sizmi yaptınız
ben yapmadima bastigi an bilgiler eski haline dönmektedir ama arkadaş şifreyi vb bilmediği için hesapta check point e düştüğü için hesabida geri alamiyor yani suçlu hesabi size satan kişidir hesap satın aldiginizda mail adresini silip onaylayıp kendi mailinizi Yazmalı daha sonra mail onay yapıp telefonuda silip onaylayip sonra numaranızı eklemelisiniz böylece bilgiler değiştiğinde eski sahibine bilgilendirme maili gitmez.