Hocam 3 ay dondurma muhabbetini bilmiyorum belki siz biliyorsunuzdur ancak bilmeyen arkadaşlar için bilgilendirmek istiyorum.
3 ay dondurma ile internetinizi dondurarak ödeme yapmıyorsunuz. Ancak iki çeşit sözleşme bulunmakta. 1. sözleşme karşılıklı kullanım sözleşmesi. 2.si ise kampanya sözleşmesi. Dondurma yaptığınızda kampanya sözleşme süreniz işliyor ama kullanım sözleşmeniz işlemiyor. Dondurmayla beraber kullanım sözleşmenizde donuyor. Böylece kampanya süreniz bittiğinde kapatmak istediğinizi söylediğinizde 3 aylık daha sözleşmeniz bulunmakta deniliyor. Ya yeni bir kampanya ve sözleşme yapacaksınız yada aradaki kampanyasız farkla kullanmaya devam edeceksiniz. Örneğin 60 liralık kampanyalı interneti kullanıyorsanız dondurma yaptığınız için 3 ay 90 lira ödeyeceksiniz. Yani +3 ay için daha fazla para vereceksiniz.
Başıma geldiği için yazmak istedim. Dondurmak yerine paşa paşa kullanmanızı tavsiye ediyorum. Yoksa 3 ay fazladan ve ekstra ücretle kullanmaya devam edersiniz.
Aynı durumu yaşıyorum bende. Sırf bu yüzden uzatmayacağım süreyi. Yeniden bağlatırım daha iyi.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi