Mira.Net.TR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Türk Telekomun bayisi arayanlar genellikle, çağrı merkeziyle telefon dataların ve sözleşmesi bitecek olanlara hemen damlarlar.
Dükkanımın interneti 4 aydır kullanmıyordum, kullanmadığım halde sözleşme olduğu için mecbur ödedim. Pazar günü iptal başvurusu yaptım. Az önce uzman müşteri temsilcisi aradı:
Israrla
  • 3 ay dondurma hakkım varmış
  • Bana özel kampanyaları varmış sınırsız
  • Kapatırsam tekrar açmam zor olurmuş
  • Kapattıktan sonra yeni başvurumda 260tl ücret istenecekmiş
  • Devir edebilirmişim.
Hepsine kararlılıkla kapatmak istiyorum dedim. Asabi bir şekilde baba adınız doğum yeriniz? onaylıyor musunuz? evet dedim. iyi günler dedi kapattı.
İşin içinde olmayan insanları kapatmak için başvuru yaptıktan sonra bu şekilde kandırıp 2 yıl daha sözleşme yapıyorlar. Millete fahiş fiyatta hizmet satmaya doyamadılar!

Türk Net kullanıyorum, sözleşmem yok. 65TL ücret veriyorum. AKK yok. 32mb hız alıyorum, 2mb upload hızım var. Haliyle yetiyor.
Hocam 3 ay dondurma muhabbetini bilmiyorum belki siz biliyorsunuzdur ancak bilmeyen arkadaşlar için bilgilendirmek istiyorum.

3 ay dondurma ile internetinizi dondurarak ödeme yapmıyorsunuz. Ancak iki çeşit sözleşme bulunmakta. 1. sözleşme karşılıklı kullanım sözleşmesi. 2.si ise kampanya sözleşmesi. Dondurma yaptığınızda kampanya sözleşme süreniz işliyor ama kullanım sözleşmeniz işlemiyor. Dondurmayla beraber kullanım sözleşmenizde donuyor. Böylece kampanya süreniz bittiğinde kapatmak istediğinizi söylediğinizde 3 aylık daha sözleşmeniz bulunmakta deniliyor. Ya yeni bir kampanya ve sözleşme yapacaksınız yada aradaki kampanyasız farkla kullanmaya devam edeceksiniz. Örneğin 60 liralık kampanyalı interneti kullanıyorsanız dondurma yaptığınız için 3 ay 90 lira ödeyeceksiniz. Yani +3 ay için daha fazla para vereceksiniz.

Başıma geldiği için yazmak istedim. Dondurmak yerine paşa paşa kullanmanızı tavsiye ediyorum. Yoksa 3 ay fazladan ve ekstra ücretle kullanmaya devam edersiniz.