AkincanDMRL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam riot tarzı firmalar bu tarz şahıs taraflı işleyen sistemlerde abonelik yapmazlar bu tamamen sizden izinsiz rp alımı durumuna girer. Birisi sizin kartınızı kullanarak işlem yapmış belli ki. Bu tarz davalar bazen 1 bazen 6 ay içinde sonuçlanabiliyor. Fakat fazla uzun sürmez diye tahmin ediyorum ortalama 1 ay vs. ekstra olarak bir kolluk kuvvetine gidip şikayetçi olabilir bunu yapan şahısdan ayriyetten davacı olabilirsiniz. Riot tüm her şeyin kaydını tutar.
Riota Ticket attım konuyu detaylı anlatan yazı ve itiraz formuyla birlikte. SAYFALARINA baktım burda öyle bi durum olursa geri öderiz demişler
https://support.riotgames.com/hc/tr/...************** Ancak banka ne konuşmuyor telefonda da şube de de incelenecek karşı taraf öderse ödenecek tarzında birşey dediler.

MakayWeb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Büyük geçmiş olsun umarım geri alabilirsiniz de nasıl oldu hocam bu? Böyle büyük bir tutarı 3d olmadan izniniz olmadan nasıl çekmişler?
Hiç bilmiyorum ya kesinlikle güvenilir olmayan SSL sertifikası olmayan sitelerden alışveriş yapmam, Hepsiburada n11 gibi sitelerden yaparım genelde. Reklama vs tıklama durumu da olmaz sonuçta bu işi yapıyoruz az çok biliyoruz dikkatsizliğime gelmiş desem yok hatırlamıyorum öyle bir olay