İlk öncelikle flood yaptığım için o gün konum silinmişti. Ve ben o gün sinirden R10 yönetimi konumu sildi diye bir şikayet konusu açmıştım. Fakat flood'un yasak olduğunu bilmiyordum. Nasıl bilmiyorsun diyen arkadaşlar olacaktır, gerçekten konuyu güncellemek amacıyla yapıyordum ve bunun yasak olduğunu bilmiyordum. Fakat artık öğrenmiş oldum. Moderatör arkadaşlardan özür diliyorum, diğer aynı sektörde iş yaptığım arkadaşlardanda...
Onlara karşı şikayet konusu açtığım için böyle bir özür içerikli konu açmak istedim. Çünkü bazı kişiler bazı forumlarda o konudan pay çıkarmaya çalışmıştı...
@caliente; @SABOCES;
Benim açımdan da sorun yok, çok karşılaşıyorum reportlere baktığım için değişik ithamlarla karşılaşıyorum ama hatasını anlayınca hemen hemen çoğu üye özür diler sonrasında pm ile.
Bizim kimsenin ekmeğinde gözümüz yoktur, daha çok kazanın kimse haksızlığa uğramasın diye çalışıyorum/çalışıyoruz. Flood ile herkes konusunu üste çıkartıyor ve "güncel" diye flood etmeyenlerin konuları altta kalıyor onlarda para kazanamıyor. Onların günahı nedir
Sizler kazanın bizim için daha iyi ekmek kazanmanıza vesile oluyoruz, mutluluğu yeter.. Hiçbir de çıkarım ve ticaretim yoktur bu işlerden çoğu forum üyesi bilir bizide yıllardır.. O yüzden örnek davranışın için bende teşekkür ederim. İyi forumlar