Merhaba,
Google arama sonuçlarını DOMAİNLEREgöre inceleyerek işaretlemek ve bu şekilde ziyaretçilere göstermek istiyorum. Yani ziyaretçi arama yaptığında yine google sonuçları gelecek, fakat bazı sonuçlarda benim belirlediğim şekilde işaretleme göstermek istiyorum.
Öncelikle iki adet liste oluşturacağım. Bu php dosyası veya txt dosyası olabilir. Birinci dosyada kendi belirlediğim "iyisiteler", ikinci dosyada ise yine kendi belirlediğim "spamsiteler" yer alacak. Bu dosyalarda domainleri: domain1.com, domain2.web.tr, sub1.domain3.net, domain4.org/forum... şeklinde ekleyeceğim.
sub1.domain3.net: sadece belli subdomainleri işaretlemek için
domain4.org/forum: sadece belli alt kalsörleri işaretlemek için
Resimdeki örnekte ciceksepeti.com ve buldumbuldum.com spam olarak işaretlenmiş.
Hediyesepeti.com ise iyi site olarak işaretlenmiş. Hediyemen.com ise iki dosyada da yer almamış.
Google sonuçlarında gösterdiğim kırmızı s ve yeşil + iişaretleri sadece örnek olması için yer alıyor. Bunun yerine, ilgili alanların zemin rengi açık kırmızı ve açık yeşil yapılırsa daha iyi olur.
Scriptin amacı google arama sonuçlarını manipüle etmek. Ziyeretçilere arama sonuçları hakkında kendi belirlediğim şekilde fikir vermek istiyorum.