torino7 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gayet iyi anladım. Hayata erken atılmış üstüne fazlasıyla sorumluluklar almışsınız. Ama her şeyi hayra yorarsanız içiniz rahat olur , yaşanılanlardan iyi anlamlar çıkarmak lazım ki sizde bunu görebildim çok iyi bir düşünce biçimi. Erkenden olgulanmış ve birçok şeyi yaşayıp görmüşsünüz, zaten sizi de siz yapan bu ve bunların hepsi. İnsanların sorun çözme becerileri, stresle mücadele etme kabiliyetleri birbirinden çok farklı olabiliyor. Belki de bu noktada siz çok başarılısınız. Birbirimizi önyargısız sorgusuz suçlamadan dinlemeli, anlamalı ve şefkat göstermeliyiz benim konudaki fikrim buydu. Sizi de tebrik ediyorum her şeye rağmen hayatın içinde olduğunuz için.
Tepkim sert olabilir ama gerçekten para, kız mevzuları ve can sıkıntısı yüzünden bunalım yaşıyorum olaylarında bana geliyorlar artık. Evimin yanında çöp kutularının arkasında yatan 35-40 yaşlarında bir adam var. Kalk gel yemek verelim diyoruz onu bile istemiyor. Şimdi bu konu sahibi arkadaşı alıp bu adamın önüne dikeceksin.

Evi yok yahu. Çöpün içinde yatıyor çöpten yemek topluyor. Çöpten abi düşünebiliyor musun? Bu adam intihar etmeyi bilmiyor mu? Böyle şeyleri yaşayıp görünce bu konulara sert çıkış gösterebiliyoruz. Umarım arkadaşta hatasını erken fark eder.

Hayırlı geceler.