Hazır konu açılmışken bir kaç şey'de ben yazmak istedim. Hayattan ben'de pek zevk alamıyorum.Devamlı bir amacım olsun beni tatmin etsin diye dua ediyorum.
Maddi durumum iyi bu yüz'den gelecek kaygısı sorunu değil'de yaşanılan dünya beni tatmin etmiyor. Uzayı görmek , 500 Sene sonra Dünyada nasıl teknolojilerin olacağını merak ediyorum ve biz göremeyeceğiz ölmüş olacağız.

Ölümün'de çok kolay geldiğini herşeyin bir anda yok olup gidebileceğini düşünüyorum.İnsanların birşeyler için çabaladığını görünce bana boş geliyor.Ölüp gidiyorsunuz 3 gün sonra insanlar unutup hayatına devam ediyor.

Koskoca Evren'de çok çok önemsiz olduğumuzu hissediyorum. O dünyaca zengin kendini önemli sanan insanların , 50 sene sonra hatırlayanları bile olmadıklarını biliyorum. Haliyle kendime bir hedef belirlemekte zorlanıyorum , ne yaparsam yapayım bu evrende çok çok önemsiz kalacak.
Bu gezegen 6-7 Milyar yaşın'da şuana kadar kimler geldi kimler geçti.

Tabi her ne kadar böyle düşünsem'de hayat devam ediyor.Çabalıyoruz,Yaşıyoruz yaşlanıyoruz.Ölüp gidecez 30 sene sonra hatırlayanımız olmayacak.

Umarız teknoloji sağlık yönünden hızlı gelişir biraz daha uzun yaşayıp uzay çağını görmek isterdim.