Öncelikle aileni düşün falan yazmayacağım. Senin psikolojini çok iyi anlıyorum. Zaman zaman herkesde böyle düşünceler yaranabilir. Herkes gibi psikologluk yapmayacağım sana karşı. Çünki seni gerçekten çok iyi anlıyorum.
Bak kardeşim. Ben bunu keşfettim kendimde. İnsan düşüncelerinin esiridir. Nasıl düşündüğüne bakmalısın.
Hayatın anlamı varmı dersen benim için hayatın dini açıtan hiçbir anlamı yoktur. Öbür dünya falan da inanmıyorum.
Dostum bu dünyada cenneti ve cehennemi yaşayıorux ve bu dünyada cenneti yaşamak için sevgiyi bulmalısın kardeşim. Bu ne parayla ne pulla olmaz.
İnsanları sev kardeşim, hayvanları sev doğayı sev ve karşılıksız yap tüm bunları. Sokağa çıktığında sana sevgiyle bakan o köpeği görmeye çalış. Birkere bile dikkatle bakmadığın hergün karşısından geçtiğin o temizlikçi ablaya birkez olsun sevgiyle bak kardeşim. O gördüğün köpeğe birkez yemek ver ve gözlerindeki sevgiyi gör. İşte hayat budur kardeşim. Kapitalizm kaçınılmazdır ama tüm hayatını ona adamak senin seçimindir.
Benim için hayat pozitif ve negatif enerjilerden ibaretdir. Hani birini görürsün ve hiç konuşmadığın halde nefret hissi yaranır sende. İşte o negativdir. O insan negatif bir insandır ve bunu sana geçirir. Pozitif olmak derken kendini kandır demiyorum (ki psikologlar kandır der).
Sadece 1 hafta dediyimi yap sonrası senin kararın hayat senin