kkorayank adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben kolayla, cips almaya gidiyorum. Bende anlamadım ne anlattıklarını valla. Dur belki bunların ne anlattııklarını anlıyan çıkar. inş yazarda, bizde anlarız.
Attığınız başlık ve aramayla ilgili çok fazla makale bulunmadığı için ilk 10 sırada çıkması normal. Makale backlink nedir yerine tanıtım yazısı nedir diye yazın konu açın bakalım r10 aynı şekilde çıkıyor mu?

Bilgi verme amaçlı saçmalıyorsunuz onun da farkında değilsiniz ve burada size cevap verenleri aşağılar şekilde cevaplıyorsunuz. Kaldı ki bu açtığınız konu ile ilgili 20 kişi daha yazsın r10 yine ilk 10 içerisinde kalacaktır, çünkü domain otoritesi yüksek bir site ile yapıyorsunuz bunu. İçerik boş olduğu için 1. sırada olamayacak ama dediğim gibi ilk 10 içerisinde yer alacaktır.

Verdiğiniz kelimenin aranma hacmi olsa, bu şekilde konu açsanız ve kullanıcılar aradığını bulamasa, 1 gün içinde ilk 10 a getirdiği gibi 1 gün sonra da ilk 500 de bile göstermez. Google artık ziyaretçilere göre hareket ediyor. Domain otoritesini kullanıp 1. sıraya geldiğiniz kelimede, içerik yok ise domain otoritesini yok sayıp aşağılara çekiyor.

Biraz bilgi verici konular açın.