surupnet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Uzun uzun cevap verecek ne zamanım ne de isteğim var. Ama öncelikle kafamızdaki soru işaretleri kalmasın diye yazalım.
Kalın veya italik yazım esnasında bir noktaya dikkat çekmek için kullanılır. Amaç okurun konuya hızlıca göz atmasını sağlamaktır. Bknz: Hızlı okuma teknikleri. Ben açıkçası içeriğinizi okurken gözlerim yoruldu; ki diğer arkadaşlarda aynı sıkıntıyı yaşamıştır. Kullanıcı için yazdığını söylemişssin ki; gerçekten rahatsız edici. Amacım seni hicvetmek değil!
Yeni üye oldum evet! Eski üyeliğim ban falan almadı. Kullandığım maili hatırlayamadım r10'a defalarca mail atmama rağmen çözüm bulunamadı. SEO BİLGİM ÇOK FAZLA! Yukarıdaki satırlarımda ben öyle bir imada bile bulunmamışım ki! Bence okuma ve anlama problemin var ki; bir uzmana görün! Ayrıca r10 üyeliğim için: https://goo.gl/zMyTyw
Okulda matematik dersinde başarılıydım evet. Önce Konya Selçuk Sınıf öğretmenliği - sonra yüksek lisans. Şu anda başarılıyım! Hali hazırda öğretmenim. Google aptal bir arama motoru değil ama insanlar aptal! Google kelime sayısına bakmaz evet. Ama içerik içerisinde kullanılacak anahtar kelime oranı 3 aşağı 5 yukarı bellidir. Bu bir sıralama faktörüdür. Aptal olmayanlarda tekerleme gibi 200 kelimeik yazının içinde sürekli aynı söz öbeğinden rahatsız olacaktır.
Yaşın kaç bilmiyorum ama konuşma tarzından az çok ortaya çıkıyor. Öncelikle sizin yazınızı okuyup da eleştiren insanlara biraz saygınız olsun! 30 yaşındayım. 12-13 yıla yakındır bu forumdayım. böyle kendi aklınca alaycı bir yaklaşım görmedim! Terbiyesizlik yapmayın!
Merhaba sinirli ve asabi öğretmen bey
Ben okurun hızlıca okumasını istediğimi nerden biliyorsun? Ne saçmaladığını bilmiyorum ama baya bi saçmalıyorsun!!!
Hızlı okuma tekniklerini sen oku. Forum üyeleri yada internetde gezinen insanlar istediği gibi okusun istersen.
Senin gözlerin yorulduda neden okudun? Sana zorla oku bu yazıyı diyen oldu mu? Neden böyle bir zorunluluk hissettin? yoksa yazıyı beğendinde sonuna kadar okuyayım mı dedin? yoksa kaç kelime olduğunu saymak için mi okudun?
Benim okuma yada anlama problemim yok. Allahıma bin şükür olsun Gayet sağlıklı ve zekiyim.
Seni rahatsız eden şeylerin peşine çok düşme. Kendini sıkma yorma.
İnsanlar aptal! diyerek diğer insanlar kendini üstün görüyorsun. Bu bir Psikolojik rahatsızlıkdır. Doktordan randevu almanı tavsiye ederim!!!
Yaşımla ne alakan var? Neyin ispatındasın? yaş akılda değil baştadır.
Konuşma tarzımdan ortaya ne çıktı? 15-20-25-30-35-40-45-50-55-60 yaşlarındayım. Yaşımın bunlardan herhangi birisi olması Suç mu? Suçmu işledim yaşımdan dolayı? İnsanlar yaşından dolayı Suç işlermi, yaşından dolayı yargılanır mı?
Benim yazımı okuyan insanların hiç birisine saygısızlık yapmadım? Saygısızlık yaptığım yeri Lütfen gösterin!!!
Son olarak, yazıkki öğretmenim diyorsun, insanlara Aptal diyorsun konuşmanda, Çok ama çok yazık birde Öğretmenim diyorsun!!!
Benim yazım neden bu kadar zoruna gitti?
Yazımda kimin etlisine, sütlüsüne karıştım?, Kimi kötüledim?
Sen neyin peşindesin? Yazılmış bir yazı, istersen beğenirsin, ister beğenmezsin!!!
Çok yazıkkı okulda okuyan çocuklarımıza sen ders veriyorsun!!! Çok yazık!!!
Ben forum kuralları ve cumhuriyetimizin kanunları çerçevesinde, istediğim yazıyı istediğim şekilde yazarımmm!!!
Konu amacını aşmış görüyorum. Ben ipucu yazdım. Senin benle kişisel problemin varsa, istersen forum halkını hakaret ve zorlamalarınla daha fazla rahatsız etme!!!. Benimle Pm aracılığı ile iletişim kur. Benimle olan sorunun varsa, bana söyle. Yardımcı olabileceğim bişey varsa, sana yardımcı olayım!!!
Bir daha senin seviyene inip, sana cevap yazmıyacağım.