@juzk; Benim de aklıma o geldi işte hocam çevirici sıkıntı çıkartı mı acaba diye ama bilmiyorum
@MuhammedEksi; Denklik açısından bakıldığında karşılaştırma sitelerine göre bakıldığında mi 6 , iphone x ile kıyaslanıyor.Ama kısa süre içerisinde Mİ 7 çıkacak ona bakabilirsiniz.
@EditAbi; Apple ürünlerinin ikinci eli çok kuvvetli ve güzel ben zaten şuan karar olarak Mİ 6 düşünüyorum ama aklımın bir parçası halen İphone 6'da ama bahsettiğim gibi güncel değil ve eskidi ayrıca çevremde onlarca İphone 6 kullanan arkadaşım var onlar beğenmiyorlar.Tasarım olarak İphone 6 çok hoşuma gidiyor ama.
@eTORAMAN; hocam ben bu çizik işlerinde çok takıntılı olduğum için kılıfını çıkartmam patates gibi kullanırım
@chnyrdkl; Aynı sorun arkadaşlarımda da mevcut
@GoogleChrome; Saol hocam bu arada aklımda yeni sorular oldu Kulaklık girişinin olmayışı sıkıntı çıkarttıyor mu ? Gelen çevirici aparatı kaliteli birşey mi ? yoksa 5 TL'lik dandik bir alet mi ?
@VBuMaSTeR; herkese göre değişiyor
@eturker; çok teşekkürler kamerayı çok kullanmıyorum ama keşke biraz daha iyi olsaymış çünkü kameranın üst düzey olmadığını çok duydum.Band 20 desteği acaba sadece internette mi sıkıntı çıkartıyor çünkü ben sürekli olarak kırsala gidip geliyorum (çiftçilik ile uğraşıyoruz) , Hafıza ilede işim olmuyor bugüne kadar kullandığım telefonlar hep 16 GB idi

yorumlarınız için çok teşekkürler.
GENEL OLARAK DÜŞÜNCELERİM ŞU ŞEKİLDE ARKADAŞLAR BEN Mİ 6'DA KARAR KILDIM ama ;
1-İphone çok hoş ve tatlı duruyor pişman olmam umarım
2-Mİ 6'da kulaklık girişi yok ve kutudan da kulaklık çıkmıyor çok kötü özellikle ek kullaklık masrafı olması