Müşteri hizmetlerini ararsan yada site üzerinden canlı destekten görüşürsen daha hızlı sonuç alırsın. Borcun yoksa yaparlar. Sonuçta bu senin tercihin ister manuel ödersin ister otomatik.
Canlı destek linki, tlf. veya e-posta yazan alanda mı yer alıyordu?
Otomatik ödeme olduğu için reklamları sildim, kuponumu girdim, 1 tl 2 tıklamaya ödeme yapılacaktı.
27 tl de ödeme yaptım. Reklam vs. yok bilerek, 50 kişi tıklasa borçlanmaya başlayacağız yoksa.
Otomatik seçmeme sebebim şu, 2010 yılında yanılmıyorsam yanlışlıkla böyle bir ödeme yapmıştım bir nakliyatçı arkadaş için.

Sonra ekstre bir geldi, 400 tl. Bu günün 1500 lirası falan. Şok geçirmiştim, böyle şey olurmu diye, sonra itiraz ettim.
R10'dan arkadaşlar "google'da yayınlanmış reklamın parasını geri alabilen olmadı daha" deseler de, para iadesini kuruşuna kadar iade aldım.

Peşinden de zaten TR büyük bir ceza kesmişti, faturayı ABD üzerinden mi ne kesiyorlardı. Belki de açıkları vardı uğraşmamak için iade ediyorlarmış.
Neyse, paramı kurtarmıştım, iademi alıp bir daha otomatikle işim olmadı. Kısmet 8 yıl sonrasınaymış. Ama riske girmemek için kampanya reklam herşeyi sildim bekliyorum.