Merhaba
Evet sitemdede bu şekilde yazıyorum. Ben hiç kaybetmedim,
Sadece vazgeçtiklerim oldu.
Ben o kalın ve italik yazıları, yazıyı okuyanlar sıkılmasın ve akıcı olsun diye o şekilde yaptım. Gözede hitap etsin istedim.
Yani
Google için yazmadım. Kullanıcı için yazdım.
Çok teşekkür ederim eleştirin için. Bende iyi veya kötü bir eleştiri gelmeyince, hiç kimse okumadı sandım.
Yeni üye olmuşsun sanırım ama seo bilgim çok fazla diyorsun

. Banlanan üyelik nicin neydi?
Dediğin gibi zaman göstericek bizlere kim kaybediyor, kim başarıyor

Bekliyelim görelim, Ne dersin?
Ha bu arada,
Google kelime sayılarana yada makaledeki kelime sayılarına göre, o yazıya değer veren, Aptal bir arama motoru değildir. Okulda matematik dersinde başarılıydın sanırım.
Her okuduğun şeyi sayıyorsundur sen artık

Mustafa ben bugün 3500 kelime haber okudum biliyon mu?
Mustafa'da derki. Olum gidek diyom sana bi doktora anlımıon ya. La get bi işine

uğraşamıyacam senle artık

Bırak şu Google işini, Gel gidek sana sanayide bi iş bulak.
Sevgiyle Kal.
Uzun uzun cevap verecek ne zamanım ne de isteğim var. Ama öncelikle kafamızdaki soru işaretleri kalmasın diye yazalım.
Kalın veya italik yazım esnasında bir noktaya dikkat çekmek için kullanılır. Amaç okurun konuya hızlıca göz atmasını sağlamaktır. Bknz: Hızlı okuma teknikleri. Ben açıkçası içeriğinizi okurken gözlerim yoruldu; ki diğer arkadaşlarda aynı sıkıntıyı yaşamıştır. Kullanıcı için yazdığını söylemişssin ki; gerçekten rahatsız edici. Amacım seni hicvetmek değil!
Yeni üye oldum evet! Eski üyeliğim ban falan almadı. Kullandığım maili hatırlayamadım r10'a defalarca mail atmama rağmen çözüm bulunamadı.
SEO BİLGİM ÇOK FAZLA! Yukarıdaki satırlarımda ben öyle bir imada bile bulunmamışım ki! Bence okuma ve anlama problemin var ki; bir uzmana görün! Ayrıca r10 üyeliğim için:
https://goo.gl/zMyTyw
Okulda matematik dersinde başarılıydım evet. Önce Konya Selçuk Sınıf öğretmenliği - sonra yüksek lisans. Şu anda başarılıyım! Hali hazırda öğretmenim. Google aptal bir arama motoru değil ama insanlar aptal! Google kelime sayısına bakmaz evet. Ama içerik içerisinde kullanılacak anahtar kelime oranı 3 aşağı 5 yukarı bellidir.
Bu bir sıralama faktörüdür. Aptal olmayanlarda tekerleme gibi 200 kelimeik yazının içinde sürekli aynı söz öbeğinden rahatsız olacaktır.
Yaşın kaç bilmiyorum ama konuşma tarzından az çok ortaya çıkıyor. Öncelikle
sizin yazınızı okuyup da eleştiren insanlara biraz saygınız olsun! 30 yaşındayım. 12-13 yıla yakındır bu forumdayım. böyle kendi aklınca alaycı bir yaklaşım görmedim! Terbiyesizlik yapmayın!