Makale backlink diye adını değiştirmiş olduğunuz şeyin "tanıtım yazısı" adıyla bilinen yöntemden farklı olarak taşıdığı bir özellik göremiyorum. Ayrıca üstte verdiğiniz cevap güldürdü

SEO öğrenmeye R10'a kayıt olunduğu günden itibaren mi başlanıyor? İyi forumlar.
Makale backlink : Makale içinde alınan backlindir.
Tanıtım yazısı ise : Birşeyi tanıtan yazıdır.
İstersen çevrende bu iki kelimenin anlamını bir sor. Sana ne diyecekler.
Seni Güldürdüğüme inanki çok sevindim. Her ne kadar
Makale Backlink konusunda yazmış olduğumu beğenmesende ''
1 kahkaha 1 kilo pirzola '' ya bedelmiş. Sana bak nasıl bir iyilik yapmışım

Seo bilgisinin R10 üyeliğinin yaşı ile bir alakası yok tabikide. Boynuz kulağı geçer demişler.
Seoda başarı, çok çalışmak ve aklını iyi kullanmakla alakası var diye düşünüyorum.
Hıı bu arada, Bana Lütfen bi gösterebilirmisin? Ben nerede çok seo biliyorum yada
Hocayım,
Kralım,
Şefim, En Büyük Benim demişim!!!
Burası Bir Forum, ve insanlar kendi düşüncelerini paylaşıyor. Bende burada kendi düşüncelerimi paylaştım.
Bu arada şunu yazmayı unuttum. Seo diye saçma bir kelime yoktur. Hiç bir websitesi sahibi Seo diye birşey aramaz google da. Neden aramaz, Adam zaten birşey bilmiyor. Seo kelimesini nerden öğrensinde arasın.
Ne diyemi arar diye sordun? Evet ne diye aradığını,
Seo Nedir?, Seo nasıl Yapılır? Başlıklı yazımda daha sonra yazıcam. Lütfen bu yazımıda yazdığımda İyi veya Kötü eleştirilerini yaz.
Şunuda asla unutmamak gerekir,
Küçük Bir Tohumdan, Koca Bir Çınar Çıkar. Yani hiçkimseyi küçümsememek gerekir bu hayatda. Ne oldum değilde, ne olacağım demek gerekir. Çok Önemli Bir Dipnot: Bu yazımıda kendimi ispatlamak yada ben şuyum ben buyum demek için kesinlikle yazmadım. Beni bilen biliyor zaten. Ben bu yazımı Şuradaki ( Tıklayınız ) seo işi arayışımda mağdur insanları dinledikden sonra, doğru olanı yazdımki, insanların parası boşa gitmesin diye.
Sevgiyle kal.