Arkadaşlar merhaba başlıkta belirttiğim gibi ücretli c+ dilini öğrenmek istiyorum. Sanal ortamda ücreti mukabilinde bana bu işi öğretebilecek veyahut izmir içi yüzyüze çalışabileceğim sorun olduğu zaman ulaşabileceğim profesyonel birini arıyorum.
yardım edecek varsa ö.m ile ulaşabilir.
İlk dil olarak C++ öğrenmiş ve yıllarca sadece C++'nin ekmeğini yemiş biri olarak;
C++ piyasada biraz kısıtlı, son 2 senedir kendi işimi yapıyorum ve şu zamana kadar 1-2 kez ciddi bir C++ projesi geldi önümüze, C neden tercih edilmiyor dersen, çünkü geliştirme zamanını arttıran bir dil, diğer dillerden daha yavaş sonuç elde edersiniz(development time) çünkü her şeyi ince ince işlemeniz gerekir. Fakat diğer (Java, C#, Python gibi) dillerde development time gözle görülür seviyede azalır, eğer çok ağır işlemler yapılması gerekmiyorsa, örneğin bir borsa, oyun sunucusu gibi (ki bunlar bile artık bu dillerle yazılıyor) C++ kullanılmaktan kaçınılıyor, diğer diller hem ihtiyacı karşılayıp hem de zamandan tasarruf etmenizi sağladığı için.
Önerim Java üzerine gitmen olacaktır, cross-platform olması, C++ syntax kullanılması ve piyasada ciddi bir yeri olması bakımından önerebilirim.
Bu tarz önerilerin daha yararlı olması için, asıl soru hangi alanda çalışmak istediğin, amacın sadece eğlence mi yoksa yakın dönemde para kazanma mı?