ahah hocam. cozumlerini ben de biliyorum. newspaper temasi iceren 3 tane isim oldu. birinde js ler footer daydi. butun site 404 veriyordu kaynak kodunda. birinde cache vardi hak goture. resimler css ile kucultulmustu footerda. bilmem bunun ne anlama geldigini biliyor musunuz. iflah olmadi site. birinde de tum site artik kapanmis server cevap vermiyordu. sizin bildiginizi benim bildigimi herkes bilmez. insanlar ingilizce de bilmez destek alabilsinler. bilmem analatabildim.mi. oyle her cache de iflah etmiyor sevgili temanizi. cache kur olsun bitsin mantigina hastayim zaten. 1 mb resim tema tarafindan css ile kucultulmusse 2000 tane cache kur.
Newspaper kullandığım ama cache kullanmadığım bir sitede JS kodları hala footer alanında site tıkır tıkır çalışıyor. Bir başka sitede cache kullanıyorum oda tıkır tıkır çalışıyor. Yani bu temayı ben kullanınca sorun olmuyor da siz kullanınca mı oluyor? Demek ki siz temanın neler ile uyumlu çalıştığına bakmıyor, bodoslama iş yapıyorsunuz. Yoksa benimde de temada sorunlar yaşamam lazım. Sizin ve benim bildiğimizi ele alarak konuşmak gerekir ise, az önce yazdığımı yeniliyorum. Sadece WP kurup, FTP'den tema yükleyip, temayı aktif ederek demo import eden, klasik ayarları yapan biri bu temayı tıkır tıkır kullanır. Kod bilgisi olan tema üzerinde oynamalara gider. v.s. v.s. Cache kur bitsin mantığı değil. Örnek cümlenin başında yazdım. Cache kullandığım sitede var kullanmadığımda her ikisinde de aynı tema kullanıyorum. 1 mb resim ile alakalı aldığınız hata nedir bilmiyorum da siz bence cache kullanımınızı bir gözden geçiriniz.