Alakası yok! Bu kadar net söylüyorum. Koddan anlamadan biri Newspaper temasını kurup, üzerine sadece Yoast ve temanın mobil versiyonunu kursun. Kullandığı hosting, resel, vps ya da sunucu durumuna görede cache eklentisi kursun. Geri kalan düzenli ve düzgün SEO'ya uygun içeriye bakar. SEO yapamaz ne demek? Yukarı da yazdığınız sorunlar oldu. Ben de size bakın çözümünü hemen söyledim. Ki tema ile alakalı da değil. Siz temaya fazla ön yargılısınız hepsi bu kadar...
ahah hocam. cozumlerini ben de biliyorum. newspaper temasi iceren 3 tane isim oldu. birinde js ler footer daydi. butun site 404 veriyordu kaynak kodunda. birinde cache vardi hak goture. resimler css ile kucultulmustu footerda. bilmem bunun ne anlama geldigini biliyor musunuz. iflah olmadi site. birinde de tum site artik kapanmis server cevap vermiyordu. sizin bildiginizi benim bildigimi herkes bilmez. insanlar ingilizce de bilmez destek alabilsinler. bilmem analatabildim.mi. oyle her cache de iflah etmiyor sevgili temanizi. cache kur olsun bitsin mantigina hastayim zaten. 1 mb resim tema tarafindan css ile kucultulmusse 2000 tane cache kur.