PoytoMedia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Üşenmedim tek tek baktım.
2 - Bu sorun tema kaynaklı bir sorun olsa zaten global bir felakat olur hocam. Bu basit bir kullanıcı - sunucu sorunu. Tema ile alakalası bile yok. "ayrıca şimdi siteme girdiğimde linklere tıkladığımda 404 hatası çıkıyor." konu detaylarını bilmiyorum muhtemel sorunu Newspaper ile alakalı değil, kalıcı bağlantılar kısmında kategori bölümü.
3 - Burada fotoğrafların birden çok kez yüklendiğini söylemiş. WP tüm temalarında fotoğraflar birden çok yükleme olur. Bunun nedenini sizde biliyorsunuz. Kullanılan bileşenlerden dolayıdır. Newspaper teması bir den çok dizgiye sahip olduğundan dolayı çok fazla fotoğraf boyutuna sahip. Bu temanın eksi yanı dğeil, dersine artı noktası diyebilirim. Bu da kullanıcı tercihi ile alakalı. Kullanmadığınız modülleri temanın kontrol panelinden kapatırsanız fotoğraflar da ona göre azalır. Kısacası bu da tema ile alakalı bir sorun değil.
4 - Az önce cevaoladığım şey ile aynı. İkinci soruda nasıl fotoğrafları sildik ise o modül kullanılması durumunda sayfada fotoğraf çıkmaz. Bununda tema sorunuyla alakası falan yok. A bileşeninde farklı fotoğraf ebatları varsa siz de onlardan birini kapatırsanız, bileseni kullandığınız zaman kapattığınız fotoğraf ebatı sitenizde gözükmez. Bu kadar basit.
Arada ek bazı eklenti uyuşmazlığı belirtmişsiniz. Temalar satılır iken ya da yorum bölümünde kullanacağınız eklenti ismini aratırsanız temanın destekleyip desteklemediği yazar. Daha önce mutlaka birileri sormuştur. Sıralamasını da yeniden eskiye yaparsanız daha sağlıklı olur.
12-) Tag div açıklaması adamların kendisi diyor bizim tema herşeye uymaz diye siz burada şakşakçılığını yapıyorsunuz.
Bu şakşakcılık değil. Sizinde dediğiniz gibi "tema herşeye uymaz deniyor" ise neden bizler temayı herşeye uydurmaya çalışıyoruz. Asıl sorulması gereken soru bu! Siz temanın sınırlarını ve desteklediği eklentileri bilir, temayı da dorğu kullanırsanız neden sorun versin.
Benim dediğim şey zaten koddan anlamayan adamın bu temalar: Newsmag de Newspaper da elinde kalır. SEO da yapamaz. siz neyin yarışını verip kendinizi kanıtlamaya çalışıyorsunuz? birbirinizi alkışlayıp duruyorsunuz. Yazdıklarımı tekrar okuyun sonra gelin. Güle güle...