hocam telefon 6 gibi geldi, açtığımda full şarj olarak çalışmaya başladı, yaklaşık 2,5 saattir aralıksız kullanıyorum kurulum sebebiyle, uygulamalar yükledim rehberi ayarladım vs elimden hiç bırakmadım diyebilirim. buna rağmen %10-15 gibi bi azalma olmuş ki bi çok android telefon kullandım, bu içlerindeki en az şarj yeme oranıydı. kamera derseniz tek kelimeyle müthiş. benim pek kamera ile işim olmamasına rağmen geldiğinden beri açıp açıp duruyorum

hızı konusunda şuan yorum yapmam doğru olmaz çünkü sıfır olan her cihaz ilk zamanlarında bence hızlıdır. onun dışında parmak okuma özelliği gayet güzel çalışıyor, parmağı 4-5 farklı açıdan tanıyor ve bu size istediğiniz şekilde kilidi açma şansı tanıyor. yani illa düz bi şekilde basmanıza gerek yok, yan basınca da açıyor kilidi. arayüz konusu biraz farklı, ya ben tam çözemedim yada bendeki gibi kullanıyor herkes. telefonda menü tuşu yok, direk ana ekranımız menü olarak kullanıma sunulmuş. ben ilk sayfayı sık kullandığım uygulamalarla doldurdum 2-3. sayfalarda diğer uygulamaları dizdim. ama çok sorun değil benim için bu durum. şimdilik 2-3 saat ön kullanımda diyebileceklerim bunlar, benden çok daha uzun zamandır kullanan arkadaşlar da eminim bu dediklerime katılacaktır.
Yorum için teşekkürler hocam açıklayıcı ve bilgilendirici oldu açıkcası

Şuanda ekleyeceğin başka olumlu olumsuz bir mesajın varmıdır ? Allah kısmet ederse yarın akşam saatlerinde bende sipariş geçeceğim.
Birde aklıma takılan şu oldu sanırım telefonlar çin üzerinden geldiği için adaptörleri Çin Adaptörü yanında çevirici geldi mi ?