Facebook yorumlarını okuyorum,yav bu kadar cahil insan nasıl bir araya toplanmış gerçekten hayret ediyorum.Hala sırf parası içeride olduğu için sistemi deli gibi savunanlar mı dersin,yok bizim başarımızı çekemiyorlar olayı dış mihraplara bağlayanmı dersin.
Ama mehmet aydın'ın hakkını vermek lazım allah,din,küdüs,vatan,millet rolü nü iyi oynadı.Üzülmediğim nokta ise bizim milletin hala olayın farkına varamaması,hala sistemi deli gibi savunması.
+ Tavsiyem : Bu devirde allah,din,kitap diyenden uzak durun.
şahsen ben bu sisteme değil de parasını kaptıranlara üzülüyodum, ama şu yorumları gördükten sonra artık üzülmüyorum. yani bu kadar körü körüne bağlılık olamaz. bu sistem zaten bildiğin faizcilik sistemi gibi bişey. sadece faiz oranları çok yüksek. oraya gidenlere sorsan hocam paranı bankaya yatıralım sana sukadar faiz verelim desek faiz günah paramı faize yatırmam der. ee bu ne?
dedigim gibi, facebook dan gümrük bakanını Cumhurbaskanına sikayet eden adamların temelini olusturdugu bi olusum. Bunlar dolandırılmasın da ne yapsın? Hani derler ya hırsızın hiç mi suçu yok diye. bence hakikaten hiç suçu yok