Tasarimix adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok güzel açıklamışsın hocam ağzına sağlık, senin maddelerden 1 tanesi bende yok sadece,
-Üniversite okumak sosyal çevre kazandırır.
Bunu da kendim bilerek kazanmıyorum, istanbul'da düzgün insan bulmak çok zor, koca istanbul'da sadece 2 arkadaşım var bunu arttırmayı da pek düşünmüyorum, sebebi ise insanlar artık sadece menfaat için birbiriyle görüşüyor, menfaat üzerine kurulmuş dostluklar kısa süre sonra bitiyor.
Alıntı
Neyi bilmediğiniz hakkında hiçbir fikriniz yok

Elon Musk
Ben 25 yaşından sonra üniversiteye başladım.

Üniversiteye başlamadan önce 12 yıl çalıştım. Hemde canavar gibi işler yaptım. Öyle başarısız biri de değildim. Yazılım ve sıfırdan elektronik projelendirme(tamircilik değil) konusunda top seviyedeydim.

Okumadan önce gerçekleştirdiğim projelerin hayalini bile bir çok kişi kuramazken ben projelendirmiştim ama okumak zorundaydım.

Bazı okumayan arkadaşlar kibir ve haset, içerisinde okumaya çalışanları küçük görmeye çalışıyor, eğer başarılıysan okumana gerek yok havası yaratmaya çalışıyorlar.

Hoşunuza gitse de gitmese de, Türkiye de bir şey biliyorum diyebilmeniz için okumak zorundasınız.

Şu an kendisine ait 3 proje üzerinde çalışan, projelerden biri için silikon vadisinde yatırımcı görüşmelerine başlayacak olan bir yazılımcı/geleceğin ceo'su yazıyor bu mesajı

Dikkate almanızı öneririm.