ESEA ve FACEIT gibi platformlarda oynayabilirsiniz. Ama dedikleriniz de haklısınız. Ancak ben hile firmalarının valve ile bir ortaklığı olabileceğini düşünüyorum..
Kesinlikle hocam oyuna başladığımdan beri bunu savunuyorum. %100 anlaşmalılar yoksa nasıl olurda fixleyemezler. Al hileyi dosyaların içinde ki kodlar eğer inject olursa otomatik ban at. Oyunu yapanlar için zor olmamalı.
Esea alsaydın, esea iyi en azından stress atardın. Ne yazık ki bu oyunda kanser olmamak elde değil. 2 oyunda bir bile hile gelior. Ben bir süre sonra takmamaya başladım alıştım. Kaybetsekte elden birşey gelmiyor.
Hocam esea da çok pahalı faceit oynamayı düşünüyorum. Ara sıra zevkine oynayacağım için o kadar para vermeyi düşünmüyorum.
çok fazla hile var malesef bende globalken overwatch ile haksız ban yedikten sonra bıraktım.
Owerwatchi novalara verirsen olacağı bu. Screamde aynı olayı yaşamıştı. Cidden yazık. Ben vac yediğime hala inanamıyorum. Cidden hile kullanmıyorsan yememen gerekli diye biliyorum. Ve gerçekten söylüyorum hile kullanmadan vac ban yedim.