Hocam kim sinirlendi ki ?
Ben gayet açıklayıcı yazdığımı düşünüyorum
Aynı işlemi yapacaksanız
O örnekler bir çok içerik çekiyor siz 1 adet çekeceksiniz olay bu
Hocam haklı olabilirsiniz kusura bakmayın! Şuanda dediğim gibi ben yeniyim veya acemiyim

. Ondan dolayı php'den fazla anlamıyorum. Daha önce hep hazır scriptler, hazır temalar ve hazır eklentiler kullandığım için php de kendimi geliştirmedim. Ondan dolayı şuan zorluk çekiyorum. Örnek olarak attığım site gibi yapmak istiyorum. Onlarda php ile veri çekme yani curl ile mi yapmış? Bunu bilebilir misiniz?
Dostum şahsen bende sinirle değil gayet normal anlattım senin alınganlığın üstünde galiba kolay gelsin sana
Hocam haklı olabilirsiniz kusuruma bakmayın! Şuanda dediğim gibi ben yeniyim veya acemiyim

. Ondan dolayı php'den fazla anlamıyorum. Daha önce hep hazır scriptler, hazır temalar ve hazır eklentiler kullandığım için php de kendimi geliştirmedim. Ondan dolayı şuan zorluk çekiyorum. Örnek olarak attığım site gibi yapmak istiyorum. Onlarda php ile veri çekme yani curl ile mi yapmış? Bunu bilebilir misiniz?
2 Gündür araştırma yapmama rağmen bir sonuca ulaşamadım. Büyük ihtimalle benim bilgisizliğimden. Bugün UPS'nin api dosyalarını verdiğini ve api kodunu verdiğini gördüm. Api dosyasını indirdim ancak api kodunu almak istediğimde karşıma kredi kartı bilgileri çıktı ondan dolayı vazgeçtim. En son olarak kargo şirketlerine facebook'tan mesaj attım. Aras kargo, pazartesi geri döneceklerini söyledi. Diğer kargo şirketlerinde mesaj bekliyorum. Sonuca ulaşamazsam proje kaldırılacaktır. Destek ve yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim.