İnstagram sayfamı sattım elimde 10bin tl mevcut bu para ile nasıl bi iş yapabilirim nasıl değerlendirip düzenli bi kazanç elde edebilirim ?
biraz kendinden bas edermisin..hobbylerin nedir ..
yeteneklerin varmı ne işten anlarsın ? online offline ?
merak sardığın konular nedir ?
en büyük yatırımı kendine yaparsın kendine bi yetenek edin , diğer tavsiyeler boş herkez kendi bilgi sahibine göre yorum yapar (ben dahil cünki ne biliyorsun veya bilmiyorsun bilmiyorum...)
ama çok basit bi örnek ginede vermek istiyorum...."seo" hizmeti adına "seo" hizmeti sat. Backlink sat. Rakiplerin satış tünnelini analiz et. Ordan burdan bi kac packet al daha iyisini yap. Satış şablonlarını al düzelt daha iyisini yap..yanına bayan veya güvenilir temiz çalışan veya bu işten hic anlamıyan bi iki eleman edin (ve eğit) . Bi eleman reklamını yapsın diğeri de paketleri tamamlasın sende siparişleri al ...bunuda yapamıyorsan farklı konularda tekrar yardımcı olalım..
Ciddi olan herkez bu işi başarabilir. Azim önemli. Satış platformu icin saadece forumu görme. Yabancı türk forumlarından tut ****** ve buna benzer onlarca türkce / ing siteler var. Garanti veriyorum sıfır bütce ile sipariş alırsın. En kötü ihtimal sipariş aldın yapamıyorsun siparişi yapan birine gec. Ün edin: Sosyal hesablarını kas olumlu işlerden düzenli bi şekilde fb sayfana mesela olumlu 5 yıldız yorumlar al zamanla tanınır ve güvenilir hale gelirsin.