Justice07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dostum Ağzınla çalıntı kartla işlem yapmışım diye konu açıyorsun. 96 lısın maşallah ama rent a car ucak bileti rezervasyon herşey var sende . Neyse dediğim gibi ben gerekli yerlere herşeyi yazdım.
Suçunu suçla örtmeye çalışan insanlardan uzak durmak gerekiyor . O Yüzden konuya son mesajımı bıraktım . Suçluysan git avukatlara danış burası Tokatçılara yardım etme platformu değil.
NOT OLARAK BELİRTMELİYİM :
Kişi daha önce birisine uçak bileti sattım " ÇALINTI KARTLAMI NE YAPMIŞIM " diye ilk mesajında belirtiyor ve ne ilginçtir ki ;
https://www.r10.net/alisveris-bolumu/1816465-ucak-bileti-otel-rezervasyonlarinda-indirimler-bitcoin-ile-odeme.html
R10'dada Kişinin Uçak Bileti satış konusu var . Moderatörler gereğini yapsın.
Okuma Probleminin olduğunu önceki konularında belli ettiğin gibi, burdada belli etmişsin.
Ağzınla çalıntı kart ile işlem yapmışım demişim.Allah ' tan konuyu editlemedim, yoksa sen onuda bahane ederdin.Nasıl olsa, okumuyorsunki.
https://prnt.sc/iitzqx
Çalıntı kartlamı ne ödeme yapmışım demişim, aynı konunun altında, mesela yorumlarda ki senin yorumları okumadığını çok iyi biliyoruz şikayet edilen hesaba o yıl hiç ödeme almadığımı bildirmişim.Çok ilginç değilmi.Muhtemelen ödemeyi buhar yoluyla almışımdır.
Ben suçumu örtmeye çalışmıyorum.Mesela benim için kimse yıllarca faal olan firma ile iletişime geçip, yaptığım ödemenin çalıntı kart ile ödeme yapıldığını kimse bana söylemedi Ama kendi şikayet konuna bakarsan, senin boy boy reklamını görebiliriz.
Tabi sen saat bilmem kaçta ödemeyi onaylatmşsındır ama firma sana 1 kere kıl olmuş, her halikarda aradan günler geçsede hala çalıntı kart ile işlem yapıldığını söyleyebiliyor.
Diğer uçak bileti, rent a car konusunada okumadığın için muhtemelen gelmişsin buraya yazıyorsun.
Uçak biletinde detaylı okuman lazım.Mesela orda Kiwi demiş.İndirim hakkı demiş.Sınırlı demiş.Mesela şu tarih itibariyle kiwi indirim hakkım yok.Bunu mesaj atanlarada söylüyorum.Başta yazdığım 2-3 şeyi birleştir 20-30 defa düşün.
Rent a car konusu ise tamamiyle farklı bir tanıdık üzerinden yürümekte.Zaten forumdan çay içmeye yemek yemeye gelen 1 ton üye oldu.Onlarla güzel ticaretlerde yaptık.Biz senin gibi sadece whatsapp dan görüşmüyoruz 7/24 ulaşabilirler müşterilerimiz.
Tabi bu arada neden sadece whatsapp onuda ayriyetten okumadığın bir yazında yazarsın umarım.
Dediğin gibi, moderatörler gereğini yapabilirler