İlk Senin soruna cevap verelim.
Sen bence, sana atılan suçları bir temizle daha iyi olur.Benim uhudmuş, justice imiş bir alakam yok.Uhud kanıtları koyunca haliyle seninde açıklarını yakaladığım için sana yüklendim.
Bir Söz vardır, Akıl yaşta değil baştadır diye.
Hocam şikayetçi banka hesabı belirtmiş, o bankadada hesabım var, ama 2016 yılında o bankaya maaş ödemesi haricinde bir gelen ödeme yok.
Bende onu düşünüyorum hocam.
Hayırlısı hocam.
Hocam şikayetçi banka adı belirtmiş, o bankada hesabım var, ama o hesaba 2016 yılında maaş ödemesi haricinde bir para gelmedi.
Açık ? Aklamak ? herşeyin kanıtını sundum ben Tanımıyormuş Justice , Hani sana tanıdık geliyormuşum ya öyle yazmışsın yorumunda. Çalıntı kartla işlem yapmışım diye mesajında net olarak belirtmişsin ne akılı ne yaşı ?
Çalıntı kartla işlem yapımışım deyip birde gelip buradaki insanlardan akıl alıyor olman değişik bir durum. Gerçekten bir kart hırsızına R10da akıl verileceğini düşünmüyorum

. Üstüne 2 kelime yazı yazınca yine saldırmaya başlayan insanlıktan nasibini almamış bir arkadaşsın.
Madem beni tanımıyorsun onu tanımıyorsun o şikayet konusunda ne işin var diye sormazlarmı adama ? Bir değil 3-5 değil 100 tane mesajın var sildiklerini sadece biz görmüyoruz yönetim görüyor . TÜm mesajları konu kapatıldıktan sonra sildiğin için sadece alıntılar kaldı.
Gelip burada dürüst insan edebiyatı yapma. Çalıntı kartla işlem yapmışmışım la başlayan konu açan sensin ben değilim

.