Resmi makamlarda ne sen ceza alırsın onun telefonunu kitlediğin için, ne de o ceza alır sana küfür ettiği için.

Senin savunman internette gezen bir karakterdi merak ettim ben de arkadaşa gönderdim. Çoğu telefonda sadece WhatsApp uygulamasını çökertirken bazı telefonlarda telefonu çitliyormuş bilgim yoktur dersin.

O arkadaşta be küfür etmedim, telefonum kitlendi acil işim vardı o yüzden kızdım der. O diğer 3-4 kişide mahkemeye çıkmak istemez. İstese de duymadık vs diyebilirler. Yazılı bir kanıtın yok nede olsa.

Hepsini geçtim mahkemeyi böyle bir şey için maşgül etmek doğru mu sence? Senin bu davan için kaç insanin iş gücü gidecek. Ülkede çözülmesi gereken tonca dosya varken.

Sen basit bir şaka yaptın. Bu forumda eminim bir ton insan bunu yaptı. Ve anında sonuçlarınıda gidermişsin telefonu güncelleyip vermişsin, sebep olduğun zararı da karşılamışsın. Elemanın kalkıp küfür etmesi onun hıyarlığı olmuş. Kendi telefonunu nasıl halledeceğini bilemeyen ve üstüne hemen küfür edebilen biriymiş. Boşver hiç uğraşma.

Seni suçlu bulan arkadaşlara şunu sorayım, gönderilen sadece bir karekter. En ufak bir ekstra bilgi olmadan sadece gönder tuşu ile olan bir durum. Şuan gönderdiğiniz milyonlarca karakterden biri. Hangi karakteri gönderip gönderemeyeceğimizi araştırmak, test etmek mi gerekiyor? Kendi kullandığın yazılımın yetersizliği sadece.