Merhaba Arkadaşlar,
Hem yeni tanışmak, hemde bir kaç işlem yapmak için spd a.ş. firması ile telefonda görüşmek üzere aradım sanal santral sonrasında tam dahiliye aktarılacağım sırada "krediniz yetersizdir" uyarısı alıp telefonum kapandı, önce kendimden şüphelendim ama sonra aklıma geldi ki sanal santrallerde ön ödeme tükendiği zaman bu şekilde anons yaparak dahiliye ulaşılamıyor. Olmuştur unutulmuştur belki diye düşündüm (A.Ş.) olmasına rağmen sonuçta insanlar yönetiyor ve unutulabilinir. Sonra "destek @ spd net tr" mail adreslerine mail atmak istedim bu sefer bu mail hata olarak geri dönüş sağladı buradan da ulaşamadım, tek çare sitelerinde ki iletişim bölümünden ulaşmak kaldı, bunu da yaptım ama henüz dönüş sağlamadılar.
Şimdi benim öğrenmek istediğim Firma nasıldır? çalışan arkadaşlar var mı? Firma yetkilisi yada çalışanları olarak burada temsilcisi bulunmakta mıdır? Kısaca firma hakkında bilgi almak istiyorum, çalışan bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim. Açıkçası ulaşamakta zorlanınca biraz teredütte kaldım, yardımcı olursanız sevinirim.