Terek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kanvas Tablo Tedarikçisi Aranıyor

hali hazırda kanvas tablo sitemiz mevcuttur

daha önce çalıştığımız firma fiyatları çok fazla yükselttiğinden dolayı satışları durdurduk şuan tekrar aktif etmeye kara verdik

istediğimiz şey şu şekilde olacak

siparişi biz alacağız
ödemesiniz ve baskı tasarımını size ileteceğiz
siz üretip müşteriye göndereceksiniz.
bu şekilde bi çalışma sistemimiz olacak uzun süre ara verdiğimizden dolayı satışlar şuan için ön gördüğümüz aylık 50-100 tablo arasında olur

sizin çalıştığınız standart ölçüler varsa o ölçüler üzerinden fiyat verebilirisniz

metre kare üzerinden fiyat verebilirsiniz

kapıda ödeme varmı

kargo ücreti ne kadar detaylı bi şekilde pm atarsanız sevinirim
dijitalartiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşın müsadesiyle bende bilgi almak istiyorum.
Şuan özel bir tablo üzerinde çalışma yapıyoruz. İletişim için skype bırakırsanız veya mail detay ileteyim satış aşamasında beraber çalışalım bizede müşteri ve ağı genişletmek için yardımcı olacak arkadaşlar lazım.

Terek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kanvas Tablo Tedarikçisi Aranıyor

hali hazırda kanvas tablo sitemiz mevcuttur

daha önce çalıştığımız firma fiyatları çok fazla yükselttiğinden dolayı satışları durdurduk şuan tekrar aktif etmeye kara verdik

istediğimiz şey şu şekilde olacak

siparişi biz alacağız
ödemesiniz ve baskı tasarımını size ileteceğiz
siz üretip müşteriye göndereceksiniz.
bu şekilde bi çalışma sistemimiz olacak uzun süre ara verdiğimizden dolayı satışlar şuan için ön gördüğümüz aylık 50-100 tablo arasında olur

sizin çalıştığınız standart ölçüler varsa o ölçüler üzerinden fiyat verebilirisniz

metre kare üzerinden fiyat verebilirsiniz

kapıda ödeme varmı

kargo ücreti ne kadar detaylı bi şekilde pm atarsanız sevinirim
dijitalartiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşın müsadesiyle bende bilgi almak istiyorum.
Mail ilettim tarafınıza detaylı ayrıca diğer hocamızada aynı şekilde mesajımı ilettim. Hayırlısı inşallah.