Yok herhangi bir uyarı yada kural ihlalim yok.duraklama ya da eşik yok.hatta geri bildirimde bulundum cevap gelmiş hesabınızda herhangi bir bekletme mevcut değildir diye ama yatan birşey yok yine. Son olarak detaylı resimler ile birlikte Adsense formuna bildirdim oradan da yetkili birime iletildi diye mesaj göndermişler 7-10-15 gün sürebilir mis cevap gelmesi
21inde kesinleşen ödememe dair 22sinde hesap yatmadığında o akşam bana bir uyarı maili geldi; mail içeriği ödeme eşiğini geçmeme rağmen ödemede problem yaşandığına dairdi. IBAN'ımı daha önce tanımlamıştım ancak sanırım sonradan IBAN kısmında (bilerek veya yanlışlıkla tam emin değilim) sadece 1 rakam hatasıyla kaydetmişim. Gelen uyarı e-postasında ödeme yapılamadığı yazıyordu sadece. Sağolsun bir arkadaşımın yönlendirmesi ile IBANımdaki hatayı farkettim. Ben IBAN güncellemesi yaptıktan sonra tıpkı 21inde gelen mailden gelip kesinleşen ödememi ve hesabıma gelecek miktarı bildiren bir mail geldi. Ertesi gün de param yattı. Yani 22sinde yatmayan param, 25i gibi hesabımdaydı. Siz de IBANınızı bi kontrol edin derim. Belki de sizin de böyle küçücük bir sorundan bekliyordur.