Doğru söylüyorsunuz.Fakat ücretli alan bir kişi başkaları kullanabilsin diye onu paylaşıma açıyor.Zaten onun parası verilmiş oluyor.Kişiye özel lisanslama da olmadığı için kullanıyor
Ve ben bir yazıda okudurm.Html,css ve diğer kodlama dillerini bir siteden alabildiğini sadece firmaya ait olan kişisel bilgi,logo kurumsal kimlik gibi özel şeylerin alınmaması gerektiğini okumuştum.Böyle durumlarda firmaya ait olan bazı nesnelerin alınamayacağı yazıyordu.
Bence Vicdan rahatlatmaya calisiyorsun, ama öyle evet haram. sadece 1 tane satilip, geri kalanlarin yayilacagini düşünse yazan arkadasi o kadar makul fiyata yazmaz. mantiken bir beklenti icinde. emin olun wareze dustugunu gordugu an allah belanizi versin bir daha kodlamiyorum diyecek. kisacasi kullanmayin, alin kendiniz aynisini cakmasini yapin. ama gene ***** kullanmayin. en azindan baktim begendim yaptim kullaniyorum diyebilirsiniz. Eger oyle birsey yapiyirsaniz da umarim hacklenirsiniz. şaka saka o kadarda degil

emek var hocam. vicdan var. dini açı ile soru sorup, başka bir etige uydurmaya calismissiniz sonunda, ozel logolari vs kullanmadikca... diyerek. bi düşünün siz yazsaniz haram edermiydiniz ?