Bahsettiğin firmaları bilmiyorum ama bilmemede gerek yok. Bence sana gayet uygun fiyat vermişler. Bene genel olarak yazmak istiyorum. Herhangi bir siteden veya yazılımdan örnek vermeye gerek yok.
Burda satılan scriptler birden çok kişiye satılıyor. Paket olarak Adet sayısı bazen 100'lere kadar ulaşıyor. Çok kaliteli işlerde çıkıyor burdan lafım yok. Dışarda ajansların yaptığı kurumsal,e-ticaret veya farklı bir amaca yönelik sistemler ise tamamen kullanıcın isteğine göre özel olarak yapılıyor. (Özel olarak yapmayanlarda vardır ona birşey demiyorum.)
Sana şöyle bir fiyatlandırma vereyim. Özel olarak bir kurumsal site yaptırmaya kalkarsan r10'daki kullanıcalara
-1 Adet Kurumsal Seninde deyiminle (standart,kurumsal,hakkımızda iletişim) PSD arayüz çizimi : 300-400 TL arası gibi fiyat aralığı çıkar. Artabilirde yükselebilirde isteğe göre.
-Bu hazırlanan PSD arayüzü css & mobil uyumlu bir şekilde html dökülmesi lazım oda en az 300-400 TL gibi fiyat çıkar ortaya
-Bu hazırlanan arayüzün ihtiyaca yönelik kodlanması lazım php,asp,asp.net vs gibi bunada örnek en ölü olacak şekilde 500-750 TL desem ?(Ki bence çok az )
Ortalama ne çıktı karşımıza 1500 gibi bir rakam çıktı karşımıza doğrumu ? Sadece en basitinden örnek verdim. Bu normal r10'da takılan bir şahıs için.
Sen birde sana teklif veren ajansların giderlerine bak. iş olsun olmasın maaş,yemek,kira,sigorta,vergi bunları vermek zorunda doğrumu evet ?
Tabi bu her ajans veya her kişi için geçerli değildir. İllaki çok abstürk fiyat verenler oluyordur. Ama genel olarak sistem böyle
Sana tavsiyem takılma böyle şeylere.