Bu şahıştan 1.5 yıl önce bu oyunu 500 tl gibi bir rakama almıştım kurulumu yaptı ve teslim etti.Fakat herşey parayı alana kadardı bir daha ne ilgilendi ne sordu açıkcası mağdur oldum param çöpe gitti şimdi belki banada muhalif yazacaktır ancak şunu belirteyim insanları yanlış bilgiler vererek kandırmak Yaratıcı huzurunda çok çirkin bir iştir.Kul unutsada O unutmaz vesselam güvenilir biri değil şahıs..
Her projenin bir pazar mizanpajı vardır projeyi ne zaman ne kadara satacağıma kimse karar veremez ben haricinde ek olarak kimseye olağan dışında bir laf konuşmadık konuşmayız da sizi hatırlar gibiyim şu projeden projeye atlayan kişiydiniz dimi oyunu kurduğumuzda hiç bir problem yoktu kesinlikle ve kesinlikle kendinizde bunu çok iyi biliyordunuz burda kötü bir yorum atarak hani çamur at izi kalsın şeklinde bir çalışmaya giderek hiç bir şey elde etmiş olmazsınız

Kimseye yanlış bir bilgi ya da yönlendirme yapmadım bu zamana kadar yapmamda size ne yanlış bilgisi vermişim de kandırmışım sizi onu da burada söylerseniz duruma bakalım neymiş diye öyle kuru lafla olmuyor. Projeyi alıp plesk patlamalarını oyunun üzerine yıkamazsınız

Olay kısaca şu: sunucu cpu değeri yetmediği için pleskte aşırı bir cpu götürdüğü için sunucu kendini sürekli yeniden başlatıyordu olay bu kadar

ek olarak kendisi daha sonra bana hiç bir şey söylemeden gidip darkorbit projelerine giriş yaptı bu benim problemim değil ya da benimle ve oyunla alakalı bir durum değil insanlara bizi farklı tanıtmaktan vazgeçin

vesselam.
Hiç kimseye zorla bir proje satmıyor, aldırmıyor, ya da olmayan bir şeyi anlatmıyorum(z) herkes kendi hür iradesiyle gelip demo adresini alarak testler yaparak oyunu satın alıyor kendi görmüş olduğunuz projeyi alıyorsunuz farklı bi hizmet almıyorsunuz. Demoyu incelerken sorulan tüm sorulara cevap veriyoruz yanıtsız bırakmıyoruz. Keyfi olarak bile bize merağından gelip yüzlerce soru soran arkadaşlar oluyor hiç birinin sorusunu cevapsız bırakmadık. bırakmayızda.
İnsanları boş kuru laflarla bize karşı doldurmayın
Kolay gelsin iyi forumlar