allergien adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
farklı bir yolu yok maalesef mantık olarak zaten o adrese giden posta gerçekte o adreste birinin olup olmadığını teyit amaçlı , bende yapmıştım bir arkadaşım için 1 ay gelmedi daha sonra tekrar gönder dedim , 10 gün sonra felan geldi , sonra diğer gönder dediğim de geldi , eğer postada kaybolmazsa bir şekilde geliyor.
ExpertONE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam doğrulama kodunun gelmesi ortalama 15 ila 30 hatta bazen 45 günü bulabilmektedir. Ayrıca testlerim sonucu burada önemli bir detay işletmeyi eklerken adresi tam olarak doğru vermeniz ve işaretçi ile tam konumunu seçmeniz süreci biraz daha hızlandırmaktadır. Ayrıca bazı işletmeleri girerken posta değilde işletmenin sabit telefonu ile doğrulama yapılabilmektedir. Ancak bu konuda net bilgiye sahip değilim.
teknikkafa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynen katılıyorum, 2 hafta önce bende Google Haritalar'a kod için başvuru yaptım yeni geldi. Biraz beklemeniz gerekecek, adresiniz doğru ise sorunsuz olarak kod size ulaşacaktır.
Değerli hocamlarım
Bazı yöntemler var mış, telefon veya mail ile de oluyormuş sanırım. Bu konuda bilginiz var mı acaba?